Pages

Sunday, September 18, 2011

Kuih bakar


Company name – traditional bakery
 Location  Lot IKS kampung Serkam 77300 Merlimau, Melaka
♥...hand made.....♥

traditional baked with charcoal
...........(arang kayu) ...........
                                                           

We serve kuih bakar for:

♥ Order for engagement ceremony
 ♥ Order for wedding ceremony
  ♥ Order for events
   ♥ Order for hotels & restaurants

   size: 12cm diameter saiz: 12cm diameter
   weight: - + 320gm berat: -+ 320gm

  ♥ Price = as low RM 3.50........ depends on packaging...

     ♥ nice packaging such as tikar mengkuang           
        
   ♥ order more than 100 of kuih bakar will get best DISCOUNT
     
♥ We provide delivery for local or overseas..


please call us:

♥ dila ; +6017-6985953

♥ izaty ;+6013-3824733

♥ fatimatul;+6013-6074948








Thursday, August 18, 2011

salam maghfirah...

Bulan ramadhan da semakin ke penghujungnye...hati ni macam meronta-ronta...xthu ape yang x kene....yaALLAH apakah ini? mungkin hati ni mungkin mungkin...tiada jawapannya.....akhir-akhir ini ujian datang bertubi-tubi...ujian itu fitrah manusia dan aku harus sedar dan perlu menempuhnya jua...kalau diikutkan hati aku mahu lari or terbang macam burung-burung terbang..waaaaa weeee..mane boleh tu fantasi je...yang hakikat still kene tempuh juga...erm yela..wahai sang hati tenang ye..aku hanya manusia biase hamba yang lemah jgnlah macam ni....macam mane ye nak control perasaan ni...da tau jwpn nye tanye lagi...ok2 i will try....sape2 ade tip2 len yang lg gempak sharela......ok salam.......lot of LOVE...

Friday, August 12, 2011

Berwajah baru...

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENGASIHANI...

Memandangkan da lame x update blog ni sy warnekan dengan warne merah sbb tndanya marah dengan diri sendiri.....insyaAllah sekarang kte berada di bulan yang paling mulia,cube bayangkan bulan yang menjanjikan bermacam-macam tawaran alah kalau kite pegi shopping ada buat sales ala-ala macam tula....jadi jangan la kite sia-sia kan nye....hari ni da hari ke dua belas...cube kte stop jap pusing belakang tengok 12 hari yang kte da lalui sepanjang ramadhan....adakah dah cukup ibadah kite nak tampung 11 bulan yang akan datang....huh susah nak cakap sedih nak cite...ok lah sekarang fasa maghfirah jom kte same2 memohon ampun pada Allah.....yaAllah ampunkan dosa-dosa ku lakukan sebelum ni sama ada dosa besar atau dosa kecil,yaAllah ampunkan dosa kedua ibu bapa ku manisah binti johari dan rosli bin mad dali...haramkan api neraka menyentuh mereka yaAllah,yaAllah ampunkan dosa guru-guruku berkatilah hidup mereka dunia akhirat,ya Rahman ampunkan dosa adik-adikku suria,aziemin,jannah,azrul,warfin....jadikan mereka anak-anak yang soleh dan solehah ku yakin dengan janji mu...yaRahim ampunkan dosa sahabat-sahabatku,ikhwah akhwat,mad'u-mad'u ku dan semua muslimin dan muslimat....berkatilah ramadhan kami tahun ini Ameen ya Rabb......