Pages

Friday, August 12, 2011

Berwajah baru...

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENGASIHANI...

Memandangkan da lame x update blog ni sy warnekan dengan warne merah sbb tndanya marah dengan diri sendiri.....insyaAllah sekarang kte berada di bulan yang paling mulia,cube bayangkan bulan yang menjanjikan bermacam-macam tawaran alah kalau kite pegi shopping ada buat sales ala-ala macam tula....jadi jangan la kite sia-sia kan nye....hari ni da hari ke dua belas...cube kte stop jap pusing belakang tengok 12 hari yang kte da lalui sepanjang ramadhan....adakah dah cukup ibadah kite nak tampung 11 bulan yang akan datang....huh susah nak cakap sedih nak cite...ok lah sekarang fasa maghfirah jom kte same2 memohon ampun pada Allah.....yaAllah ampunkan dosa-dosa ku lakukan sebelum ni sama ada dosa besar atau dosa kecil,yaAllah ampunkan dosa kedua ibu bapa ku manisah binti johari dan rosli bin mad dali...haramkan api neraka menyentuh mereka yaAllah,yaAllah ampunkan dosa guru-guruku berkatilah hidup mereka dunia akhirat,ya Rahman ampunkan dosa adik-adikku suria,aziemin,jannah,azrul,warfin....jadikan mereka anak-anak yang soleh dan solehah ku yakin dengan janji mu...yaRahim ampunkan dosa sahabat-sahabatku,ikhwah akhwat,mad'u-mad'u ku dan semua muslimin dan muslimat....berkatilah ramadhan kami tahun ini Ameen ya Rabb......

1 comment: